El Col·legi de Vilafranca prepara la tornada segura a les aules

662
PUBLICITAT

El Col·legi Don Blasc d’Alagó de Vilafranca ha emés una sèrie de normes i recomanacions enfront de la pandèmia de Covid19 de cara a la tornada a les aules de la setmana vinent.

D’aquesta manera, l’alumnat d’infantil i primària entrarà per portes separades i evitant aglomeracions. Per a això, s’habilitaran diferents espais perquè els xiquets i xiquetes de cada classe facen la fila a l’entrada. De la mateixa manera, és obligatori l’ús de mascareta per a tota la comunitat educativa tant en entrar com en eixir. Els únics que no hauran de portar-la són els i les alumnes d’infantil 3 anys.

Recordar que és obligatori l’ús de mascareta des de primer de primària dins de classe. Cadascuna haurà de portar el nom i una funda. Es vigilarà en tot moment la higiene i desinfecció. Els xiquets i xiquetes també portaran una botella d’aigua amb el seu nom.

De cara als pares i mares, es recorda que han de prendre la temperatura als menors abans d’anar a classe i que, en cas de presentar símptomes, han de quedar-se a casa i cridar al centre de salut.

El centre educatiu informarà de tots els canvis i novetats. L’assistència als pares i mares serà preferentment virtual i amb cita prèvia.