El Col·legi de Metges de Castelló demana a Sanitat vacunar també als metges de la sanitat privada

313
COMCAS
PUBLICITAT

El Col·legi de Metges de Castelló (COMCAS) va presentar ahir un escrit en el Jutjat contenciós administratiu de Castelló sol·licitant que es vacune ja als metges que exerceixen la seua activitat en la sanitat privada, d’igual forma i en les mateixes condicions que els seus companys de la sanitat pública.

Demanen que s’esborren tots els impediments que dificulten la vacunació del personal sanitari dels serveis privats i que no discriminen segons on desenvolupen la seua activitat professional. Així doncs, insten a la Conselleria de Sanitat valenciana a integrar aquest col·lectiu dins del pla de vacunació, entrant en la fase II de la Instrucció Autonòmica referit al personal sanitari de primera línia.

Segons denuncien des de COMCAS, la Conselleria ja va prometre alterar les mesures establides per a què tot el personal de les privades poguera vacunar-se amb igualtat de condicions, però encara no tenen noves notícies sobre el tema. La situació de descontrol instaurada en tots els racons de la societat genera molta desconfiança en l’organisme, i volen que es complisca allò que van comprometre. 

Els casos Covid-19 creixen imparables a la província de Castelló, un dibuix del panorama que també es reflecteix en tot el territori valencià i espanyol. Per combatre el saturament dels hospitals i dels llits UCI, des de COMCAS fan una crida a la responsabilitat individual per complir les mesures de seguretat i ajudar al sistema sanitari a no col·lapsar i desencadenar morts evitables.