El club de lectura El Núvol es reuneix amb l’escriptora Sílvia Romero

774
PUBLICITAT

El Núvol és el club de lectura d’Albocàsser, un espai on les lletres i les obres literàries cobren tot el protagonisme en les reunions i actes que es celebren periòdicament.

El dijous 3 de juny, l’organització i els seus membres es van reunir amb l’escriptora Sílvia Romero, natural de Barcelona però amb arrels d’Albocàsser, en una jornada divulgativa sobre la seua obra i els secrets de la seua pròpia escriptura amb l’anàlisi de la seua novel·la “El jurament”. Romero té un extens catàleg d’obres i gèneres publicats, des de la narrativa i el relat fins a la poesia i el teatre, aconseguint nombrosos premis i distincions per la seua dilatada carrera literària.

El club de lectura, emparat per l’Ajuntament d’Albocàsser en la seua ferma defensa de la cultura i l’aposta per fomentar-la amb programacions culturals assídues, ha programat per al 31 de juliol una nova trobada cultural, dins de la Setmana Cultural oficial de la localitat d’Albocàsser. Totes aquelles persones interessades a formar part del club de lectura El Núvol poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament per formalitzar l’entrada al club.