El cicle Sons de l’Interior de Portell porta a Lingo Jazz

1280

Lingo Jazz ha ofert a Portell la segona actuació del cicle de concerts Sons de l’Interior que se celebra per primera vegada al municipi dels Ports. Lingo Jazz està compost per rup compost per Ferran Broch en la veu, Jordi Fabregat al piano, Enric Agut al baix i José Manuel Mata en la percussió.

Jazz Portell1 Jazz Portell2 Jazz Portell3 Jazz Portell4 Jazz Portell5 Jazz Portell6 Jazz Portell7 Jazz Portell8 Jazz Portell9 Jazz Portell10 Jazz Portell11 Jazz Portell12 Jazz Portell13

LingO’Jazz ret homenatge a la diversitat musical i lingüística del jazz internacional a través de temes pertanyents a diversos gèneres, versionats des d’una perspectiva oberta i creativa que combina el respecte a les arrels amb la improvisació jazzística. El repertori del grup va des del swing al bolero passant per la bossa nova, la samba i altres ritmes llatins, la chanson francesa i la canzone italiana, entre d’altres. Els temes, habitualment interpretats en la llengua en què van ser compostos, acosten el públic a la poesia sonora imaginada pels seus compositores.El cicle continuarà el proper 15 d’agost amb la presència del duo de flauta i guitarra Mannis-Archilés.