El CF Vilafranca organitza 2 partits solidaris amb l’associació MEF2C aquest cap de setmana

1805
PUBLICITAT

La xiqueta amb arrels vilafranquines Celia Vicente Pedrajas pateix la falta d’un gen o part d’un gen del cromosoma 5 i té afectat el gen MEF2C. Aquesta enfermetat afecta al desenvolupament psicomotor provocant un retràs important amb característiques de l’autisme i crisis epilèptiques. Al món només hi ha 60 casos diagnosticats com el de Celia, i altre a Espanya, també a la Comunitat Valenciana.

L’objectiu de l’Associació MEF2C es aconseguir financiació per tal que l’equip d’investigació de la Universitat de San Diego, dirigit pel doctor Stuart Lipton, seguisca investigant la malaltia i desenvolupant possibles tractaments per a l’enfermetat.

MEF2C es va crear a l’abril d’aquest 2016 i des d’aleshores, els pares de Celia no han parat d’acudir a actes solidaris que s’han dut a terme a diferents llocs de la provincia de Castelló, on han pogut vendre merxandising de l’associació.

Així, per aquest dissabte 3 i diumenge 4 de setembre, el Club de Futbol Vilafranca ha preparat 2 partits solidaris dels quals els beneficis es destinaran a l’Associació MEF2C.

El dissabte 3 a les 16’30h al Poliesportiu de Vilafranca jugaran el Femení Futbol Sala Vilafranca i el Femení A del Bisontes Castellón, equip de la segona divisió femenina.

El diumenge 4 a les 17’00h al Camp del Serrito s’enfrontaran el CF Vilafranca i el CE Catí.

Clubs com el Villarreal CF, el Bisontes de Castellón i el Peñiscola Futbol Sala han volgut col·laborar amb l’esdeveniment, aportant samarretes que seran sortejades.