El CF Vilafranca, nou equip de Segona FFCV (antiga Primera Regional)

250
PUBLICITAT

El CF Vilafranca tot i perdre l’eliminatòria d’ascens a Primera Regional davant el conjunt valencià del Llutxent, ha aconseguit finalment l’ascens a la nova lliga que estrenarà nomenclatura, Segona FFCV.

La reestructuració de categories junt a l’ascens de equips de lligues superiors ha fet que alguns equips amb la situació del Vilafranca també obtinguen plaça a la categoria superior.

D’aquesta manera el CF Vilafranca puja de categoria per tercera vegada des de 1977, any en que es el club va entrar a la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana. Els anteriors ascensos van ser al 1990 i 1996, aquest últim es va aconseguir mantindre la categoria fins a la 2003-2004, per tant feia 20 temporades que els vilafranquins no jugaven a la categoria superior.

Ahir divendres tenia lloc l’assamblea de la FFCV i el Vilafranca començarà la lliga el cap de setmana del 9-10 setembre i al seu grup estaran Penyíscola, Traiguera, Morella, Esportiu Vila-real, Xert, Betxí, Atzeneta, San Pedro “B”, Rafalafena, Benicàssim, Ripollés, Almassora “B”, Vall d’Alba, Orpesa i Torreblanca.