El CF Vilafranca del retorn a Primera Regional, temporada 1996-1997

1123
PUBLICITAT

Durant les últimes setmanes, les iniciatives a les xarxes han estat molt variades. Així, entre els aficionats al futbol regional a Castelló, s’han recordat equips i alineacions de jugadors de temporades passades.

Aficionats del CF Vilafranca han recordat el grup de jugadors que formaven part de la plantilla de la temporada 1996-1997, la del retorn de l’equip vilafranquí a Primera Regional.

La temporada anterior, 1995-1996, l’equip guanyava la seua segona lliga de Segona Regional amb Juan Prades de president i també eren de la directiva Pedro Colom, José Ramón Ibánez, Enrique Tena, Cinta Prades , Manolo Prats , Armando Andrés i José Luis Lorenz.

La temporada 1996-1997 van haver canvis a la directiva, seguint Juan Prades de president acompanyat per Sergio Morraja, Pedro Colom, Fernando Colom, Juan Carlos Miravet, Pepe Garcia, Ximo Fabregat, Manolo Prats, Quique Falcó, Jaime Rubio, Jose Ramon Ibáñez, Santi Safont, Victor Tena i Fernando Ibáñez.

L’equip entrenat per Roberto Colomer i amb Manolo Zandalinas d’ajudant, no va notar el canvi de categoria i va fer una gran primera volta amb victòries de prestigi davant el Vinaròs o el Vilareal B. Finalment aconseguia la permanència a Primera Regional moltes jornades abans d’acabar la lliga.

L’11 tipus d’aquella temporada el formaven Victor Miralles a la porteria, Vicent Colomer – Roberto Prades – Guillermo Beltran – Fonso Roig a la defensa, Quique Monfort – Francis Roig – Felipe Prades – Nacho Colomer al mig i Jesus Mestre – Chuli a la davantera.

També formaven part de la plantilla Edu Monfort, Sergio Andrés, Juan Carlos Prades, Carlos Fabregat, Javi Zandalinas, David González, Pedro Marín, Alonso Roqueta, Emilio Escorihuela, Fernando Troncho, Jorge Rozas, Néstor Prades, Diego Tena, Jose Luis Lorenz, Raul Monfort…

L’estiu de 1997, amb el romanès Emil Socarici d’entrenador, el Vilafranca aconseguia guanyar el Trofeu de l’Avellà a Catí, el de més prestigi a les terres de Castelló.

Van ser grans vesprades de futbol al Camp del Serrito, de les quals el vilafranquí Quique Falcó guarda bona part de les cròniques d’aquells anys publicades al Mediterráneo. Uns anys inoblidables per als aficionats vilafranquins.