El Centre de Turisme i Innovación Mediterrani Rural Els Ports obrirà en 2018

372
El Centre de Turisme i Innovación Mediterrani Rural Els Ports abrirá en 2018
El Centre de Turisme i Innovación Mediterrani Rural Els Ports abrirá en 2018
PUBLICITAT

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme (AVT), Francesc Colomer, ha anunciat a Castelló que “el nou Centre de Turisme i Innovació Mediterrani Rural Els Ports obrirà les seues portes en 2018”. “Enguany ha estat carregat de gestions administratives per a fer possible aquesta realitat”, ha afegit.

El titular de Turisme ha assegurat que, amb aquest nou centre, es materialitza la voluntat de “gestionar la gran diversitat i de reivindicar l’interior de Castelló” i que “no hi ha projecte de Comunitat Valenciana sense el nord, i el Mediterrani rural és el valor diferencial de la província”.

Colomer ha realitzat aquestes declaracions durant la presentació en el CdT Castelló del pla de les noves infraestructures de l’Agència Valenciana del Turisme, que inclou el projecte per a l’engegada del nou Centre de Turisme i Innovació Mediterrani Rural Els Ports, que se situarà en el complex Fabrica Giner de Morella, i en el qual l’AVT destinarà prop de 3,5 milions d’euros.

El nou CdT estarà format pel conjunt de dos immobles, d’una banda, el corresponent a l’antic hotel o residència de treballadors on es desenvoluparan les activitats més pròpies d’un CdT i aniran instal•lades les cuines per a formació, així com els dormitoris dels alumnes en pràctiques.

D’altra banda, el corresponent a l’antiga nau de llana en brut. Aquest espai estarà destinat, fonamentalment, a la innovació, a acollir el desenvolupament de diverses activitats gràcies al disseny realitzat capaç d’albergar en un únic espai des d’una gran sala fins a diverses més xicotetes, on el conjunt d’agents turístics trobarà l’escenari perfecte per al desenvolupament de projectes conjunts a favor del turisme de la Comunitat Valenciana i especialment dels seus espais d’interior.