El Centre de Turisme de Morella continua amb la formació professional en 2021

92
Curs sobre manipulació d’aliments
Curs sobre manipulació d’aliments

El primer curs està previst per al 15 de febrer

El Centre de Turisme de Morella aposta un any més per la formació professional amb l’objectiu de fomentar l’ocupació. L’oferta formativa està dirigida a persones en actiu i aturades del sector turístic. Tots els cursos s’impartiran de forma gratuïta, i la majoria seran presencials. 

El curs de ‘Formació bàsica en higiene, manipulador/a d’aliments i control d’al·lèrgies’ iniciarà la temporada de cursos en el Centre de Turisme de Morella. Serà el 15 de febrer, amb una duració de 5 hores (de 9.00 hores a 14.00 hores). La jornada s’ha programat per oferir-la de manera presencial, no obstant, des del centre s’ha comunicat que l’assistència física i la realització de l’activitat queda supeditada en tot moment a les mesures dictades per la Conselleria de Sanitat. 

Tanmateix, i davant l’oferiment de la possibilitat, 2 dels 13 cursos que s’impartiran durant l’any seran online. El primer ‘La cuina de la Tòfona’ tindrà lloc ell 22 de febrer de 10.00 hores fins a 12.00 hores. 

Des del Centre de Turisme de Morella s’anima a tots els interessats i interessades que formalitzen les inscripcions de manera telemètica, a l’adreça www.cdt.gva.es; i per resoldre qualsevol dubte poden dirigir-se al correu electrònic cdt_morella-elsports@gva.es o al telèfon 964 463 830.