El Centre de Salut es trasllada a l’edifici del CISE

680
El Centre de Salut es trasllada a l’edifici del CISE
El Centre de Salut es trasllada a l’edifici del CISE
PUBLICITAT


Morella trasllada el servei sanitari del Centre de Salut a l’edifici del CISE a partir de demà, ja que d’ací a poc temps començaran les obres de millora. A més, el servei d’ambulàncies també canviarà de lloc i es traslladarà al local de la Creu Roja situat a l’Hostal Nou. Aquestos serveis romandran en les noves localitzacions durant les obres de millora del Centre de Salut de Morella. L’actuació millorarà l’accessibilitat a l’edifici, així com facilitarà el treball del personal sanitari i l’atenció als i les pacients.

Cal explicar que el CISE s’ha adaptat per a poder oferir aquest servei, amb la reforma que s’ha realitzat durant les últimes setmanes. A més, l’espai de la Creu Roja acollirà els serveis d’ambulància, com es va acordar amb el conveni signat entre l’ajuntament de Morella i la Creu Roja.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquesta actuació és molt important per a millorar tant la tasca del personal del centre, com dels i les pacients”. Així, l’edil ha explicat que “la nova sala de radiologia és una reivindicació històrica de Morella per a evitar llargs desplaçaments per a fer radiografies amb el que això implica per als i les pacients, com perdre dies de treball. No és just que en tota la comarca no es facen radiografies”. Ripollés ha comentat que “les diferents reformes són necessàries per a optimitzar la tasca dels professionals mèdics del centre”.

El Centre de Salut de Morella està ubicat a l’edifici de l’església de Sant Miquel, per la qual cosa presenta complexitat a l’hora d’abordar reformes, a més, la construcció sanitària és dels anys 80. Aquesta actuació molt necessària pretén fer més operativa la tasca del personal mèdic amb la comunicació de les consultes.

El projecte inclou una sala de radiologia que apropa el servei als ciutadans i ciutadanes de la zona per a no desplaçar-se fins a Vinaròs. L’Hospital de Vinaròs és, fins ara, el centre més pròxim que ofereix aquest servei encara que es troba a prop d’una hora de la ciutat.