L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha anunciat que el Centre de Dia ubicat a la residència de la Tercera Edat de la localitat podrà obrir el pròxim mes de juliol. Serà possible després que la Generalitat Valenciana haja anunciat el concert de cinc places que permetran l’obertura del mateix.

Així mateix per a la residència de la Tercera Edat el primer edil ha confirmat que es concertaran 8 places més. D’aquesta manera, de les 64 places que té el centre, estaran concertades un total de 33.

En els últims mesos l’alcalde ha mantingut contactes amb responsables de la Conselleria d’Igualtat i Benestar Social per treballar en la matèria. El passat mes de febrer es va plantejar la necessitat al president de la Generalitat, Ximo Puig. Així mateix l’alcalde també va tenir oportunitat de traslladar la realitat de la residència a la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra en una recent trobada a València. Tena ha manifestat la seva confiança perquè “a poc a poc es vagin concertant més places”. En total la inversió del Consell per al concert de places a Vilafranca serà de 575.000 €