El Centre de Dia de Morella ofereix un nou servei d’ajuda a domicili.

242

Per tal de dur a terme aquest nou servei es constitueix una borsa de treball de personal qualificat.

La legislació en matèria de dependència permet la prestació vinculada per part dels Centres de Dia d’un Servei d’Ajuda a Domicili. Així doncs, el Centre de Dia afavorirà la reactivació de l’aplicació de la Llei de la Dependència i oferirà aquest nou servei a aquells usuaris que ho sol·liciten.  Es convenient l’ampliació d’aquest servei per afavorir a les famílies amb persones dependents al seu càrrec i que encara no necessiten la utilització de recursos externs com la Residència per a majors o el Centre de Dia.  Es tracta d’un servei gestionat per professionals que recolza als familiars de la persona en situació de dependència.

D’aquesta manera, la persona pot conviure amb millor qualitat de vida en la serva residència habitual.  Com indica la regidora de Benestar Social, Malú Blasco, “és una manera més de fer costat a les famílies que tenen persones dependents al seu càrrec i augmentar la seua qualitat de vida. Aquest servei es suma als ja realitzats pel centre, com és el dels menjars a domicili”

Aquest nou servei estarà gestionat per Cise, empresa autoritzada per la Generalitat per a la prestació econòmica vinculada al Servei d’Ajuda Domiciliària de Dependència. Així doncs, s’ha publicat l’oferta de treball per a la creació d’una borsa de treball per a desenvolupar aquest servei. Els requisits són disposar de la titulació d’Auxiliar de Geriatria o Auxiliar d’infermeria o Tècnic d’Atenció a persones en situació de dependència i disposar de carnet de conduir i vehicle propi.  El servei es prestarà de dilluns a divendres i es compatible amb la realització d’altres activitats laborals.  Els curriculums es poden enviar fins el 10 de setembre a l’adreça electrònica: aedlmorella@gmail.com.