El Centre de Dia de Morella compleix 10 anys

277
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

– S’ha celebrat una gran festa amb els usuaris i usuàries i les seues famílies en aquest centre
– Durant l’any tindran lloc més activitats en les quals col·laboraran altres centres de la comarca dels Ports
– El Centre de Dia compta amb 25 places de servei complet i 10 de menjador i estan totes cobertes

El Centre de Dia de Morella compleix 10 anys i ho ha celebrat amb una gran festa amb els usuaris i usuàries i les seues famílies. Aquesta ha sigut una de les activitats de commemoració de l’aniversari que tindrà més actes durant l’any amb la col·laboració d’altres centres de la comarca dels Ports. Així, en la festa d’avui ha participat, també, la Rondalla de Morella.

Cal recordar que actualment aquest centre compta amb 25 places de persones a servei complet i 10 amb servei de menjador destinat a persones majors que viuen soles, les quals estan totes cobertes durant tot l’any. A més, també hi ha altres serveis com de fisioteràpia, logopèdia i el taller de memòria, així com es porta el menjar a les cases d’algunes persones.

La regidora de Benestar Social, Promoció de la Salut i Gent Gran, Malú Blasco, ha destacat que “el Centre de Dia de Morella ofereix un servei molt important a la gent major, amb persones professionals per a atendre a les persones de la millor manera”. L’edil ha explicat que “durant estos 10 anys s’ha anat millorant el servei i les instal·lacions sempre pensant en les persones i el seu benestar”. Malú ha comentat que “és una alegria poder celebrar estos 10 anys del Centre de Dia amb les famílies de les persones usuàries i veure com aquest servei els fa la vida més fàcil”. Finalment, ha recordat que “en col·laboració amb la Fundació la Caixa hem adquirit una nova furgoneta adaptada per al centre que no tardarà a arribar i posar-se en marxa”.

També cal explicar que el Centre de Dia ha adquirit una nova furgoneta adaptada amb la col·laboració de la Fundació La Caixa i està previst que en les pròximes setmanes s’incorpore a aquest servei. Amb aquesta es facilita l’accés de les persones de tota la comarca al Centre de Dia per a utilitzar els diferents serveis que s’ofereixen.

Millora del Centre de Dia
El Centre de Dia de Morella ha millorat les seues instal·lacions durant els últims mesos. Així, l’actuació ha consistit a millorar el paviment amb característiques antilliscants i en el canvi de les finestres per a millorar l’aïllament de l’edifici sobretot per a la temporada d’hivern.