Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-Avui s’ha celebrat aquest aniversari en companyia d’usuaris i usuàries de la residència San Juan Bautista
-Avui ha començat la Universitat per a Majors a la seu dels Ports de l’UJI a Morella

El Centre de Dia de Morella compleix el seu 10é aniversari i ho ha celebrat avui amb activitats amb els usuaris i usuàries d’aquest i acompanyats dels de la residència San Juan Bautista. D’aquesta manera, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la coordinadora del Centre de Dia, Gara Juan, han dirigit unes paraules a l’inici de l’acte. A continuació han tingut lloc altres tallers i activitats entre ambdós centres de la localitat.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “el Centre de Dia de Morella ofereix un servei molt important a la gent major, amb persones professionals per a atendre a les persones de la millor manera”. L’edil ha explicat que “durant estos 10 anys s’ha anat millorant el servei i les instal·lacions sempre pensant en les persones i el seu benestar”. Rhamsés ha comentat que “és una alegria poder celebrar estos 10 anys del Centre de Dia amb les famílies de les persones usuàries i veure com aquest servei els fa la vida més fàcil”. Finalment, ha explicat que “també pensem en ampliar aquest servei i que el Centre de Dia de Morella compte amb més places, ja que és un servei molt demandat i utilitzat per les famílies”.

Universitat per a Majors a Morella
La Universitat per a Majors comença avui a la seu dels Ports situada a Morella i Vilafranca. Aquesta ha tingut molta acollida entre els veïns i veïnes de la comarca que assisteixen a les classes, així, el curs que comença avui compta amb quasi 50 alumnes, 11 dels quals són nous aquest curs. D’aquesta manera, l’ajuntament de Morella i la Universitat Jaume I segueixen apostant per aquesta fórmula que apropa la universitat als Ports, la qual permet la Gent Gran augmentar la seua formació i aprendre sobre diferents matèries. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha donat la benvinguda avui als i les alumnes de la Universitat per a Majors.

Publicitat