El CdT+i Morella-Els Ports ofereix tres llocs de treball

727
PUBLICITAT

Es tracta d’un tècnic superior en l’àrea de formació turística i dos auxiliars administratius


Podran participar de la selecció de persones, les ja incloses en les borses d’ocupació de Funció Pública de la Generalitat

Turisme Comunitat Valenciana ha sol·licitat la cessió de la borsa de treball temporal gestionada per la Direcció General de Funció Pública per a cobrir tres llocs de treball al Centre de Turisme Morella-Els Ports. D’aquesta manera, els perfils que es busca cobrir amb aquesta borsa són tècnic superior en l’àrea de formació turística i dos auxiliars administratius. Per tant, totes aquelles persones que formen part de les borses de treball de la Generalitat Valenciana, indicades en este procés, ja tenen obert el termini per a autoritzar la cessió de les seues dades i formar part de la selecció de personal per al CdT+1 de Morella. Així, en el cas de les ofertes d’auxiliar administratiu el termini finalitza el 12 de febrer i en el cas de tècnic de formació turística, fins al 14 de febrer.
L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat «la importància que el Centre de Turisme incorpore al personal necessari per a desenvolupar la seua activitat» i ha remarcat que «en aquesta ocasió s’utilitza la borsa ja constituïda per a buscar als i les professionals que ocuparan aquestes places». L’edil ha recordat que «el centre ha començat aquest curs amb la seua activitat, la qual està marcada per la COVID-19». A més, ha explicat que «amb més personal i tot el treball que s’està fent des de Turisme Comunitat Valenciana, anirà creixent l’oferta i el potencial que té aquest complex».


Formació del CdT+1 Morella-Els Ports
Actualment hi ha una agenda de cursos al Centre de Turisme Morella-Els Ports situat a la Fàbrica Giner. Així, en els pròxims mesos es desenvolupen cursos de cuina i rebosteria com la cuina de la tòfona, postres saludables, gastronomia de muntanya km 0 i gastronomia de mar km 0. També curos de servei i sala com l’art de la cocteleria, cuidar la imatge en el servei de sala i beguda mundial: el café. Finalment hi ha formació complementària amb la bàsica en higiene, manipulador d’aliments i control d’al·lèrgens, crea el teu hort ecològic en la teua empresa turística, curs de tècniques de maneig de cordes, menjar per a portar a domicili, cenverteix-te en ambaixador dels Ports i iniciació a la paleontologia. Així, alguns d’aquestos cursos s’ofereixen de manera online. «L’inici de l’activitat formativa al CdT+i ha estat marcada per les mesures sanitàries i restriccions de la COVID-19, la qual cosa provoca que no hi haja més activitat» ha explicat Rhamsés. 
Finalment, s’ha de recordar que està previst que el curs 2021-2022 el Centre de Turisme puga albergar cursos de Formació Professional. D’aquesta manera, «l’activitat d’aquest centre seria més potent i aprofitar totes les oportunitats que ofereix aquest espai pensat per a la formació en el nostre territori», ha conclòs l’alcalde.