El CdT+i Morella – Els Ports acull noves formacions per la cerca de treball 

304
PUBLICITAT

El CdT+i Morella – Els Ports ha presentat dues formacions professionals per facilitar l’ocupació entre la població desocupada. Aquesta formació és gratuïta, ja que ha estat cofinançada pel Fons Social Europeu i la Generalitat Valenciana.

Un curs està dedicat a la Iniciació a sistemes de neteja en restaurants, hotels i turisme rural. L’objectiu d’aquest és aconseguir que l’alumne adquirisca coneixements bàsics que li permeten exercir amb plenes garanties el seu treball per a la neteja i l’ordre en hotels, cafeteries, restaurants i cases de turisme rural.

Els continguts es centren en cinc temes: productes químics per a neteja i desinfecció, neteja i desinfecció d’habitacions, banys i zones comuns, procediments de neteja i desinfecció de cuines, prevenció de riscos laborals als processos de neteja i desinfecció i hospitalitat en turisme. Aquesta formació es portarà a terme de dilluns 16 de maig fins al dimarts 31 de maig amb un horari de 9 h a 13 h al CdT+i Morella – Els Ports.

L’altra formació es tracta d’una Introducció en el món de l’hostaleria, i té el propòsit de crear una visió bàsica global del funcionament dels diferents departaments del sector d’hostaleria, per a formar individus que a la finalització del programa, siguen capaços de desenvolupar qualsevol activitat laboral típica, en els departaments de cuina i de sala, de manera professional.

Els continguts giraran entorn les operacions de preelaboració d’aliments, el desenvolupament de tècniques culinàries, el muntatge i l’emplatat, el protocol de preservei i servei en sala i bar, els tipus de serveis i l’aprovisionament de matèries primeres. Aquest curs s’impartirà des del dilluns 16 de maig fins al divendres 10 de junt de 9 h a 15 h al CdT+i Morella – Els Ports.

Per poder assistir als cursos cal inscriure’s,, en la web www.cdt.gva.es o en l’APP “Centres de turisme” adjuntant DNI / N.I.E. i NÒMINA en vigor o autoritzar la consulta PAI fins al 12 i 11 de maig, respectivament.