El CDR Alt Maestrat rep Medalla de Bronze al Mèrit Social Penitenciari

126
PUBLICITAT

El Ministeri de l’Interior, a través de la Secretaria General d’Institucions Penitenciàries, ha atorgat al CDR Alt Maestrat la Medalla de Bronze al Mèrit Social Penitenciari. Aquest distintiu s’entrega any rere any com a reconeixement per a aquelles organitzacions amb un gran i complet compromís de reinserció dels seus interns.

L’entrega es va realitzar el passat dilluns, 25 de setembre, al Centre Penitenciari de Castelló II, ubicat en el municipi d’Albocàsser. La condecoració va estar arreplegada per la psicòloga Adoración Morales i el gos de teràpies Blue.

El compromís i la dedicació del CDR Alt Maestrat en la reinserció dels interns porta destacant des del 2014, amb diferents tipus d’activitats. El centre de desenvolupament rural, integrat en la Confederació de Centres de Desenvolupament Rural COCEDER, ofereix nombrosos serveis a la institució penitenciària castellonenca. Les teràpies assistides amb gossos i cavalls, la utilització de programes com Biocuidados, que ajuden a la reinserció social i a la preparació per a la llibertat, els tallers socioeducatius sobre agricultura, prevenció de drogues, control d’impulsos, o hàbits saludables són els que més destaquen.

El lliurament d’aquesta medalla reconeix “la valuosa contribució en les labors de reeducació i reinserció social” en el Centre Penitenciari de Castelló II” per part del CDR Alt Maestrat, ha destacat el Ministeri de l’Interior.