El CD Castellón celebrarà el seu centenari a Morella l’11 de setembre

672
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

 Morella acollirà l’acte comarcal organitzat pel CD Castellón per a celebrar el seu centenari el diumenge 11 de setembre. Així, dins del cap de setmana de la 764a Fira de Morella, l’equip albinegre ha preparat diferents activitats culturals, lúdiques i esportives per a xiquetes, xiquets i famílies a l’Albereda des de les 11.00 hores fins a les 14.00 hores. A més, està previst reproduir l’himne compost per a aquesta fita tan important per al club.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “es tracta d’una celebració molt important per al CD Castellón i ens alegra que pensen en Morella per a compartir l’afició i les activitats amb les nostres veïnes i veïns”. L’edil ha explicat que “activitats com torneig de futbol tres, inflables i altres reptes i jocs s’ubicaran a l’Albereda, al costat de l’Escola Infantil” i ha volgut “animar a totes i tots a disfrutar d’aquesta jornada i divertir-se amb totes les activitats organitzades per a celebrar el centenari del CD Castellón”. Finalment, també ha aprofitat per a “agrair al club la seua implicació en l’organització d’aquest acte a la nostra ciutat i participar en unes jornades tan importants a Morella com és la fira”.

El Club Esportiu Castellón va ser fundat un 20 de juliol de 1922, encara que el futbol ja estava present a la ciutat de Castelló des de principis del segle XX, sent l’SD Cervantes CF el seu predecessor. Actualment, després de militar la temporada 2020-2021 a la segona categoria del futbol espanyol, LaLiga Smartbank, l’equip està enquadrat a la nova divisió de bronze, la Primera RFEF.