El cavall, protagonista del cap de setmana a Culla
El cavall, protagonista del cap de setmana a Culla

Els dies 7 i 8 de juliol, la localitat de Culla, en l’Alt Maestrat, acollirà la XII edició de la seua concentració de cavalls. Durant aquestes dues jornades, els afeccionats al món eqüestre podran gaudir dels múltiples actes organitzats per l’ajuntament.

Entre les activitats programades destaca la tradicional eixida a cavall, que aquesta ocasió tindrà lloc per la partida de el ‘Pla del Sabater’ i ‘Les Roques del Llaó’. A més, també es durà a terme el sopar de germanor entre tots els cavallistes.

D’altra banda, també s’han preparat altres activitats complementàries per al dissabte 7 de juliol, com la inauguració de l’exposició ‘Les Meravelles de l’Univers’ en la galeria Coll Blanc Espai d’Art’ o la filmació del curtmetratge ‘Cuzco’ en el casc històric de Culla, dirigit per Víctor Sánchez.

De la mateixa manera, el diumenge al matí tindrà lloc una nova demostració de lluita medieval a cavall, en la zona esportiva, gràcies a la col·laboració del grup de recreadors de la localitat ‘Militia Christi del Maestrazgo’.

L’alcalde Víctor Fabregat, ha animat als afeccionats al cavall i al públic en general “a gaudir d’aquest esdeveniment i de tota l’oferta turística i cultural que ofereix el municipi”.