El castell de Todolella epicentre cultural

392
Por los caminos y colores de Els Ports
PUBLICITAT
  • Miguel Ángel Scebba enceta el cicle de concerts

Des de demà, 24 d’agost i fins a finals de novembre, el castell de Todolella es convertirà en epicentre cultural de primer nivell de la mà de la Fundació Livia i Ricardo Miravet. I és que allí es podran escoltar recitals de música clàssica amb intèrprets arribats d’arreu del món.

D’aquesta manera, encetarà el cicle el pianista argentí d’origen italià Miguel Ángel Scebba que oferirà un concert el dissabte i un altre el diumege, els dos a les 20 hores. Franz Schubert, Ludwig van Beethoven, Piotr I. Thaickowsky, Alexander Scriabin i Sergey Rachmaninoff són els autors de les obres que interpretarà.

Les següents cites

El 14 de setembre arribarà a Todolella el Duo Dalí, amb Aida Velert al piano i Fernando Pascual al violí. I el cap de setmana del 28 i 29 de setembre es podrà escoltar al pianista italià Carlos Levi. Arribats des de Moscú, el Trio Rachmaninoff serà el protagonista dels següents concerts, el 10 i el 12 d’octubre. Finalment, tancaran la temporada dos noves actuacions del pianista Miguel Ángel Scebba. Serà el 29 i 30 de novembre.

Presentació

D’altra banda, també tindrà lloc el proper dilluns la presentació del llibre “L’efeverscència literària a Morella i als Ports (s. XVI-XVIII) d’Enrique Querol i Coll, editat pel Centre d’Estudis dels Ports. La cita s’emmarca dins del cicle Diàlegs dels Ports d’Estiu. L’acte, que començarà a les 19 hores, comptarà amb la presència de l’autor i del prologuista.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA