El Castell de Peníscola acull la presentació de l’Anunci de Morella

427
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Les dos poblacions, que formen part de la Asoc. de Pueblos más Bonitos de España se uneixen en la promoció de les seues tradicions i festejos

La capital dels Ports aprofita el tiró estival de la Ciutat en el Mar per a anunciar la programació de l’Anunci, que tindrà lloc el 27 d’agost

El Castell templer pontifici de Peníscola ha allotjat la presentació de l’Anunci de Morella, festeig que tindrà lloc a la capital dels Ports el dia 27 del proper mes d’agost. L’esdeveniment, que dóna el tret de sortida a l’any del Sexenni, les festes majors en honor a la Mare de Déu de Vallivana, Festa d’Interès Turístic Nacional, i compta amb diversos elements que la fan característica entre els quals destaquen la guerra de confeti que omple de colors els carrers de la ciutat.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha acollit com a amfitrió a la delegació morellana que ha presentació el festeig, encapçalat pel seu alcalde, Rhamsés Ripollés, que ha volgut “agrairi i destacar la importància d’unir sinèrgies en la promoció de dues de les localitats amb major projecció turística de la província, com són Peníscola i Morella”.

Per la seua part, Martínez, s’ha compromès “a assistir a l’Anunci, com vaig fent en les últimes edicions, com a mostra de suport i reconeixement a la festivitat de la localitat amb la qual comparteix no només una història i un patrimoni comuns, sinó també la pertinença a l’Associació de los Pueblos más Bonitos de España”.

Tots dos regidors s’han mostrat satisfets i emocionats amb la col·laboració i la complementarietat dels dos destinacions turístiques, un costa i l’altre d’interior, i han recordada la importància de la millor de les comunicacions per a la millora de la seua competitivitat, després de l’inici dels treballs de les obres que ha impulsat el Ministeri de Foment en la N232.

A la cita han acudit empresaris turístics de dues poblacions, entitats culturals i mitjans de comunicació, així com el cronista oficial de Peníscola, Juan Bautista Simó.

El suport de les entitats, així com l’assistència dels informadors turístics de Peníscola “sens dubte contribuirà que nostres visitants coneguin de primera mà la festivitat de l’Anunci i s’animen a participar de la festa” ha valorat Martínez.

En reconeixement per la seua hospitalitat, l’alcalde morellà ha lliurat al primer edil de Peníscola una bosseta de confeti per la seva visita a l’esdeveniment, un lliurament simbòlica que ha escenificada la col·laboració entre ambdós municipis.