El Castell de Morella obté el Certificat d’Excel·lència de Tripadvisor 2016

588

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Aquest premi reconeix les bones opinions dels usuaris a la web de viatges més gran del món

El Castell de Morella ha obtingut el Certificat d’Excel·lència 2016 de Tripadvisor, web de viatges més gran del món. Aquest reconeixement s’atorga a les atraccions turístiques o establiments que reben constantment bones opinions dels usuaris. D’aquesta manera, la localitat ja compta amb tres atraccions turístiques amb aquest certificat, ja que també disposen d’ell les muralles i la Basílica Arxiprestal Santa Maria la Major. També són nombrosos els restaurants de Morella que tenen aquest reconeixement.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, assenyala que “és molt important que els usuaris de la principal web de viatges del món tinguen bones opinions sobre les diferents atraccions turístiques, hotels i restaurants de Morella i que aquestes es reconeguen amb certificats d’excel·lència que acrediten que el nivell de qualitat turística de Morella és molt alt”. A més, afegia que “les opinions, tant positives com negatives, en les xarxes socials ens han de servir per seguir autoexigint-nos i oferint el màxim nivell de qualitat possible als veïns i visitants”. Finalment, destacava que “estem fent un bon treball en les xarxes socials, en les que estem creixent de manera molt important, tal com ja es va poder observar en el Baròmetre de l’Invattur del segon semestre de 2015”.

La puntuació del Castell de Morella a Tripadvisor supera els 4,5 punts sobre 5 i compta ja amb 303 opinions, la qual cosa és un nombre molt elevat de comentaris.

Cal assenyalar que la principal fortalesa de Morella rep uns 80.000 visitants a l’any, sent la principal atracció turística de la localitat. A més, es compta amb una àmplia oferta museística a la localitat i es van realitzant exposicions i activitats culturals que dinamitzen i complementen els diferents espais visitables. Per exemple, actualment hi ha diverses exposicions temporals a l’ajuntament o al Convent de Sant Francesc, que és el punt d’accés al castell i on es pot veure la mostra “Bosc Ideal” de Kaiko, amb fotografies de gran format.

D’aquesta manera, Morella continua rebent mencions i distincions importants del web de viatges més gran del món. Cal recordar que Tripadvisor-Niumba va seleccionar a Morella com un dels vint pobles més bonics d’Espanya, fa tot just uns mesos.

Print_Logo_COE2016_es