El casc històric de Culla s’il·luminarà amb més de 3000 espelmes i torxes

901
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Culla

Està declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d’Interès

Culla viurà, el proper dissabte 15 d’agost, a partir de les 23:00 hores, la primera edició del que s’ha batejat com “La Velà de Culla”.

L’ajuntament del municipi, amb la col·laboració de nombrosos veïns, ha preparant un esdeveniment preciós en el qual més de 3000 espelmes i torxes il·luminaran els carrers, balcons i patis del seu casc vell creant un ambient màgic durant la jornada d’aquest esdeveniment gratuït.

Cal destacar que el nucli antic de Culla està declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d’Interès Cultural, per ser un dels millors conservats de l’arc mediterrani i pel qual el municipi ha entrat a formar part de la xarxa de ‘Els Pobles Més Bonics d’ Espanya ‘.

Amb l’objectiu de fomentar un turisme responsable i seguir la mesures de prevenció de contagis per la covid 19, l’accés al recinte il·luminat es durà a terme per grups, amb aforament limitat i seguint un circuit marcat.

properes activitats

Aquest municipi de l’Alt Maestrat ha programat, per al mes d’agost, un complet programa d’activitats que serviran com a reclam i complementaran la rica oferta turística de què disposa. El passat cap de setmana ja va tenir lloc la primera d’aquestes, amb una demostració de cuina en directe i degustació de productes locals.

A més de les visites pel seu casc històric i castell, els visitants i veïns podran gaudir la resta del mes de l’exposició de pintura de Tania Traver que s’inaugura avui mateix, un tast de cerveses oferida per Castelló Beer Factory, així com la presentació del llibre de la seua rogativa a Sant Joan de Penyagolosa amb mostra dels seus cants tradicionals en directe.

Com a colofó ​​final a aquesta agenda, el dia 29 d’agost, se celebrarà l’acte de proclamació de Culla com un ‘Els Pobles més Bonics d’Espanya’.

A les xarxes socials del municipi, així com al telèfon 678.135.160 o a turismoculla@dipcas.es, es pot obtenir més informació sobre aquestes activitats i sobre l’oferta turística de Culla.