La Comissió Cultural d’Atzeneta reprèn els concerts a l’aire lliure

345
Cartell emprat per la Comissió Cultural per difondre l'acte.

La Comissió Cultural d’Atzeneta, organització festiva i cultural de la localitat del Maestrat, reprèn la seua oferta musical a l’aire lliure el pròxim dissabte 22 de maig amb el concert de la jove cantautora Esther, que presenta el seu primer disc “Les teues ales” amb el segell Primavera d’Hivern.

Així doncs, Esther cantarà al pati de la Casa Betània a les 19.00 h de la vesprada, en una cita on no només hi haurà música a l’aire lliure: l’experiència es completa amb menú gastronòmic de degustació de productes autòctons del Maestrat. Cervesa artesanal de Peníscola, vins de Sant Mateu i Canet Lo Roig, formatges de Benassal, Catí o La Torre d’En Besora, o embotit de Vistabella són alguns tastos que s’oferiran.

Es tracta, com anuncia la Comissió Cultural pels canals oficials de l’organisme, d’una experiència Gastromusical. «Volem que la gent s’aproxime a noves idees interessants, com els tastos mentre escoltem música en directe», declara el President de la Comissió Cultural d’Atzeneta del Maestrat, Xavier Pallarés.

Aquest nou cicle de música en directe «està pensat per estar assegut, gaudint de la música en directe d’una manera diferent per a descobrir més espectacles», afirma, de nou, Pallarés. D’aquesta manera, la cantautora Esther, de Vinaròs, enceta un nou camí gastromusical inèdit a Atzeneta del Maestrat.