El cartell del 42é Aplec dels Ports s’ha presentat ha Forcall

953
PUBLICITAT

– La Disbauxa ha completat l’acte festiu, i s’han venut les primeres samarretes amb el disseny presentat

L’organització de l’Aplec dels Ports ha presentat aquest dissabte el cartell de la 42ena edició del festival. La jornada ha estat marcada per l’ambient festiu  i musical, on la pluja no ha impedit la celebració, ni l’actuació del grup La Disbauixa, que ha amenitzat l’esdeveniment. L’acte estava previst celebrar-se a la placeta de l’Església, però una mitja hora abans de donar inici a la presentació la pluja va obligar a fer un canvi d’ubicació, de la plaça al poliesportiu.

La despenjada del cartell i la lectura d’un manifest a la plaça, tot acompanyat amb la música d’un grup de gaiters i tabaleters del poble van estar les primeres activitats.. A continuació es va donar pas a l’actuació del grup morellà La Disbauxa qui va amenitzar la freda vesprada al pavelló de dins del municipi de Forcall.

Durant tota la vesprada es van habilitar punts de venda de dessuadores, marxandatge i les samarretes amb el disseny presentat. A més, també es va obrir un espai de recollida de signatures per a donar suport a les al·legacions presentades per l’Aplec dels Ports al projecte de les noves línies àrees d’alta tensió emmarcades dins del polèmic projecte energètic “Clúster Maestrazgo”. 

La idea de l’organització, segons han publicat, “ha estat retrobar el sentiment aplequer i poder avançar en els preparatius de la gran festa comarcal que, en un format encara en construcció, s’espera que se celebre l’últim cap de setmana de juliol de 2021”. L’organització ha comunicat que està treballant per dur endavant la festa però sempre l’última decisió dependrà de les condicions, restriccions i mesures sanitàries a causa de la COVID-19.