El carnet “Jo sóc de Tírig” es podrà arreplegar des de juliol

833
Jo sóc de Tírig
Jo sóc de Tírig
PUBLICITAT

Tírig es prepara per a viure un estiu diferent a causa de la pandèmia de Covid-19. Així les coses, la programació cultural i lúdica s’ha adaptat a les circumstàncies. D’aquesta manera, per exemple hi haurà actes que només seran accessibles amb el carnet “Jo sóc de Tírig”, carnet que es podrà recollir a les oficines municipals a partir de juliol.

Els concerts de Red Smoke del 18 de juliol i La Malavida el 22 d’agost, les discomòbils Disconnectar del 31 de juliol, 15 d’agost i 28 d’agost, i la ‘capea’ al Tentadero Cucala (Alcalà de Xivert) el 9 d’agost, requeriran tindre el carnet per accedir.

Quant a la resta, el dissabte 18 de juliol s’ha programat una acampada al Camp de futbol. I el 25 de juliol se celebrarà Sant Jaume amb missa, processó i ball amb el Grup Twin’s. El diumenge 26 hi haurà corregudes al Camí del Pou, missa de difunts i l’activitat Racons de Tírig per a xiquets i adults. I el diumenge 2 d’agost es gaudirà del ball amb Los de Ayer. El 8 d’agost la música sonarà a mariachis amb Jalisco. I el diumenge 9 s’han programat contacontes, tallers i animació per als xiquets.

Els quintos celebraran la seua festa el 14 i el 15 d’agost. ‘Coetà’ i ‘Nit dels músiques’, el divendres a la nit. L’endemà al migdia es viurà la “Trobada” i la Ronda de Quintos amb la música de la Rondalla Tirijana. Després tindrà lloc el dinar de quintos. Qui vulga inscriure’s haurà de passar per l’ajuntament. El cinema arribarà per la nit i l’endemà dansaran el Ball Pla tant els xiquets com els adults. El diumenge 23 les propostes seran contacontes i el concert de la Banda i la Rondalla. Finalment, els actes de l’estiu diran adéu a la piscina el divendres 28 d’agost.