El Carnestoltes de Morella s’ha convertit en una festa multitudinària amb la participació de morellans i visitants

222

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Diversió, música i festa al carrer són els grans atractius de la festa de Carnestoltes a la capital dels Ports

Molts xiquets i xiquetes han acudit a la desfilada infantil i s’han divertit amb els inflables de l’Espai Firal

El Carnestoltes s’ha convertit este cap de setmana en una festivitat multitudinària a Morella. La festa de les disfresses va comptar amb una elevada participació dels morellans i molts visitants que es van arrimar a gaudir d’esta festa diferent. Així, el Carnestoltes va plenar els carrers i locals de gent, diversió i colors característics de la festa de les disfresses.

Les activitats programades per al cap de setmana han estat un èxit i la gent va acudir a les desfilades amb disfresses molt originals. Els xiquets van gaudir, no sols de la desfilada, sinó dels inflables i la xocolatada a l’Espai Firal. Per la vesprada els majors van començar la festa Sant Miquel i es va alargar a la Plaça fins la matinada. Així la regidora de Festes, Rocío Querol, ha comentat que estan “molt contents de la gent que ve a participar del Carnestoltes. Els morellans tenen la data assenyalada al calendari festiu i cada any més visitants s’arrimen a gaudir d’un Carnestoltes diferents”.

L’Associació de Mares i Pares de Morella ha col·laborat en l’organització del Carnestoltes infantil per tal de tindre activitats per als més menuts i que estos s’ho passen d’allò més be.

D’altra banda, encara que les temperatures han baixat respecte als últims dies, la desfilada de disfresses ha comptat amb unes 2.000 persones que han omplert de colorit els carrers de Morella.