El Capsigrany torna a Vilafranca amb la seua XXIV edició

92
PUBLICITAT

Ahir es va presentar el cartell de la XXIV edició del Capsigrany, la Mostra de Teatre de Vilafranca que, enguany, tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juny. Un disseny colorit i ple de vida, obra de Javier Soligó, que representa l’esperit alegre i festiu d’aquest esdeveniment cultural tan arrelat al poble.

El Capsigrany, organitzat per veïns i veïnes del municipi aficionats al teatre, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, la Diputació de Castelló, la Generalitat Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura.

Com en cada edició, la mostra oferirà una programació variada amb espectacles per a tots els públics i de companyies nacionals de reconegut prestigi. Les representacions tindran lloc en diferents espais del poble, com la sala de teatre Carles Pons, el poliesportiu o la plaça d’En Blasc, portant el teatre a tots els racons de Vilafranca.

Prompte, el Capsigrany presentarà la programació completa a través de les seues xarxes socials, on es podrà consultar tota la informació sobre els espectacles, horaris i espais. Un any més, el Capsigrany es consolidarà com una cita obligatòria per a tots els amants del teatre del poble i voltants, oferint una programació de qualitat i accessible per a tots els públics.