Presentació del Capsigrany
Aquest matí els membres de l’Associació Capsigrany han presentat el cartell i el programa del festival de teatre Capsigrany de Vilafranca. L’esdeveniment arriba un any més a Vilafranca, i ja són 16, apropant el millor teatre als pobles dels Ports i el Maestrat. Els dies 12, 13 i 14 de juny la cita està als carrers de la Vila. El festival no només programa les millors companyies, sinó que a més activa la passió pel teatre entre els més joves. De fet, un any més, un grup d’escolars de la localitat seran els encarregats d’aixecar el teló. Sota la direcció de Nandet els alumnes del curs de teatre de Esport i Diversió presentaran “Entrades de Pallasos”.
Entrades de Pallaso

Capsigrany
Capsigrany

Divendres a la nit s’inaugurarà la mostra de manera oficial. Serà el pas previ a l’arribada de “Bhrava”, a càrrec de la companyia barcelonina l’Animé Teatre. Un any més el Capsigrany aproparà companyies procedents de tot Espanya. Des d’Osca, Terol, Saragossa, Santander, València, Barcelona o Castelló procedeixen les seleccionades aquest any. El festival aposta per actuacions per a tots els públics, fomentant especialment el teatre familiar. El dissabte dia 13 Escena Miriñaque arribarà a la Casa de la Cultura amb Cucú Haiku, un espectacle infantil. Això serà al matí. A la tarda de dissabte el Projecte Caravana, des de Terol, oferirà al Carrer Baix Plaça “Versos en tu ventana”. I és que el festival estén el teatre a tots els carrers i racons del poble. A la Plaça Don Blasco Maduixa Teatre oferirà “Pop ‘s Corn” ia la Casa de Cultura Producciones Viridiana, uns habituals del festival, presentarà “Lleugers d’Equipatge”. La nit de dissabte es reserva per al poliesportiu amb “Oua Umplute” de Produccions Che i Moche. Una de les novetats d’aquest any és la Summer Fest que s’organitzarà a la Plaça de Bous, amb la presència de Moreno DJ i DJ Tabas al capdavant de Discoeclipse.

Summer Fest del Capsigrany
Summer Fest del Capsigrany
El diumenge dia 14 de juny La Família Romesku de La Finestra Nou Circ, a la Plaça Don Blasco de Alagón, i “Bitllet Obert” de Cia Hilarious, a la Casa de Cultura, posaran el colofó ​​al cap de setmana teatral. Un any més els organitzadors han promogut un abonament que ofereix un 25% de descompte sobre les obres que són de pagament.