El Campus Virtual de Labora obri matrícula per a nous cursos d’idiomes gratuïts

137

Nota de premsa Generalitat Valenciana

  • Aquesta nova edició respon a l’alta demanda de la ciutadania i inclou els nivells A1 i A2 de francés, alemany i anglés, a més dels nivells B1 i B2 d’anglés
  • Segueix oberta la matrícula en les 20 especialitats que milloren les habilitats personals i interpersonals més demanades per les empreses a l’hora de seleccionar al personal

El Campus Virtual de Labora ha obert la matrícula per a una nova edició de cursos d’idiomes en línia gratuïts que respon a l’alta demanda de formació en idiomes.

L’oferta formativa del campus virtual es pot consultar a la pàgina web de Labora. En la present edició s’ha obert matrícula en anglés A1, A2, B1 i B2, francés A1 i A2 i alemany A1 i A2. El termini d’inscripció estarà obert fins al dia 23 de gener.

Sobre els cursos de idiomes

La duració dels cursos corresponents als nivells A1 i A2 és de 150 hores, mentre que els de nivell B1 i B2 són 240 hores. Tots aquests cursos són completament en línia, així doncs permeten la seua realització en qualsevol moment del dia.
Per a accedir als cursos és necessari figurar com demandant d’ocupació o inscriure’s en Labora (actualment a través de cita).

Una vegada inscrites, les persones interessades han de matricular-se a la web de Labora. Per a resoldre els dubtes sobre la inscripció als cursos, Labora ha publicat en el seu canal de YouTube un tutorial amb els passos i amb la documentació que és necessària per a poder accedir al campus. Cal ressaltar que aquesta formació està dirigida prioritàriament a persones desocupades. És gratuïta i compta amb el cofinançament de la Unió Europea.

Cursos de competències transversals

Així mateix, segueix obert el termini d’inscripció als cursos en competències transversals, amb l’objectiu de millorar la inserció laboral de les persones desocupades i formar-les en les competències més demanades pels sectors productius de la Comunitat.

Aquests cursos s’han triat entre les 20 especialitats que milloren les habilitats personals i interpersonals més demanades per les empreses a l’hora de seleccionar al personal: comunicació, lideratge, tècniques per a afrontar l’estrés o la gestió del temps, entre d’altres.

La duració d’aquests és de 25 hores. Seran tutoritzats i dotaran a aquelles persones que els cursen d’un diploma d’aprofitament. Estaran disponibles per a la seua realització durant les 24 hores del dia.

Aposta per la formació en línia

Labora ha fet una aposta per la formació en línia, cada dia més demanada per la ciutadania. Així, des de la crisi sanitària a conseqüència de la pandèmia, s’ha reforçat l’oferta del campus virtual que permet una formació a distància, a la mesura de cada persona i de forma més segura.