El C.F. Vilafranca tindrà equip femení la propera temporada

355
PUBLICITAT

DSC09843-Xavier Tena Vidal-

El passat dimecres 27 d’agost la secció de Futbol Sala Femení del CF Vilafranca va començar la pretemporada amb un entrenament al Poliesportiu Municipal, que va servir de presentació entre les components de la plantilla i l’entrenador Emilio Molina.

Molina que ha dirigit equips de futbol base del Renomar Els Ports i també al juvenil del Vilafranca, afronta aquesta nova experiència com un repte molt il·lusionant.

Així, està previst que la plantilla estiga composada per unes 18 jugadores, la majoria d’elles de Vilafranca i també algunes de Cantavieja, localitat on el futbol sala està arraigat des de fa temps i on va haver fa unes temporades equip femení de futbol sala.

En principi, el club formarà part de la lliga provincial que organitza l’Associació d’Amics del Futbol Sala de Castelló, un competició que la temporada anterior va comptar amb 11 equips com Salsadella, Ibarsos, Cabanes, Albocàsser…

D’aquesta manera, l’esport femení tornarà a recuperar el protagonisme de les vesprades del dissabte al Poliesportiu, tal vom va succeir a la dècada dels 90 amb el Club Handbol Femení Vilafranca.