El C.F. Vilafranca també guanya a domicili. 0-2 a Canet

738
Club Futbol Vilafranca

El CF Vilafranca va sumar la seua quarta victòria consecutiva al derrotar per 0-2 al Canet al Camp de les Comes el dissabte 15 de febrer.

Alineació: Adrian Vicente, Fermin, Alejandro, Hector, Alberto, Santos, David, Andreu, Edo, Christian i Jordi Sales.

També van jugar Cesar, Roman, Vidal i Adrian Fabregat.

Els vilafranquins van dominar la primera meitat i Edo aconseguia el 0-1 al minut 18. Després els locals tindrien 2 clares ocassions de gol, amb grans intervencions d’Adrian Vicente. Prop del descans, Santos des del centre del camp va estar a punt de sorprendre al porter del Canet, que va poder tocar la pilota per enviar-la a corner després de tocar el travesser.

A la represa, major domini del Canet, encara que sense perill en les seues jugades d’atac. El gol que certificava la victòria dels vilafranquins no va arribar fins el minut 91, obra de Cesar.

El proper diumenge 23, els de Toni Mallen rebran al Vilafamés a les 16 hores.