El C.D. Catí reprén la seua història després de dos anys

130

Després de dos anys sense futbol, el poble de Catí amb el suport de l’Ajuntament de Catí ha decidit fer un pas endavant i tornar a configurar un equip per a competir en el grup 1 de la segona regional de la Comunitat Valenciana.

Després de vàries setmanes de treball des del consistori local per tornar a deixar el camp de gespa en bones condicions i adquirir una nova màquina per a la gespa, es va celebrar una junta oberta a tot el poble per a explicar el pas que s’anava a donar per a tornar a disfrutar del futbol en el municipi la pròxima temporada.

El CD Catí reprendrà la competició al mes de juliol amb un equip format per gent jove del poble i que es reforçarà amb jugadors de la comarca de l’Alt Maestrat i d’altres racons de la província de Castelló.

Amb la tornada a la competició del CD Catí, també es reprendrà el Trofeu de l’Avellà, un dels campionats de futbol estiuencs amb més història de la Comunitat Valenciana i que enfrontarà al CD Catí contra quatre equips durant el mes de juliol i agost. Aquells dos equips que millor resultat obtinguen contra l’equip local jugaran la final l’última setmana d’agost al Santa Anna.

Durant els pròxims dies, des de la Junta Directiva es farà oficial la contractació de l’entrenador així com els noms dels jugadors que formaran la plantilla per a la pròxima temporada i els equips invitats al Trofeu de l’Avellà.

Foto: Pablo Roig (alcalde de Catí) amb Vicent Garcia i Jesús Adell (directiva) i part del jugadors del poble.