El bureo regna a Albocàsser

1085
El bureo reina a Albocàsser
PUBLICITAT

Amics del Bureo d’Albocàsser aconsegueix, des de fa sis anys, reunir a més de 300 persones entorn del bureo. Així s’ha repetit aquest mateix cap de setmana amb el Bureo de l’Oferta.

Les guitarres, bandurries, panderetes, castanyoles i flautes es van unir per a fer sonar la música de la jota, el fandango i la seguidilla. Tampoc van faltar els cantadors amb estrofes de l’interior castellonenc.

Així, el dissabte va tindre lloc una conferència d’Àlex Torres a la qual van seguir diferents activitats amb el bureo com a eix central. Pele va cuinar la tradicional Olla del Maestrat amb carn de corder, creïlla i card.

D’aquesta forma, per a gaudir de la jornada van acudir fins a Albocàsser aficionats a la música tradicional de Vilar de Canes, Llucena, Vistabella, Moncofa o Vila-real.

Tots junts, després d’un gran menjar de germanor, van gaudir d’una intensa vesprada de música i ball. Tampoc va faltar l’Oferta, que recorda a la subhasta de dolços i productes tradicionals típica de la celebració a Albocàsser. En el descans es va sortejar el rotllo de l’oferta.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA