El bisbe de Sogorb Castelló, Casimiro López, presideix la dedicació de l’altar de l’església d’Ares del Maestrat

559

-Nota de premsa-

El bisbe de la diòcesi de Sogorb Castelló, Casimiro López, va presidir diumenge passat la celebració de dedicació de l’Altar de la parròquia de Nostra Senyora de l’Assumpció d’Ares del Maestrat. En la celebració va participar la Coral Polifònica Serra d’Espadà de la Vall d’Uixó.

Altar Ares (2) Altar Ares (3) Altar Ares (4) Altar Ares (5) Altar Ares (6) Altar Ares

En la construcció del nou altar, duta a terme per la parròquia amb la col · laboració dels veïns d’Ares s’ha integrat la clau renaixentistes de l’absis de l’anterior església. La clau s’ha situat en una posició central, recordant la que va tenir en l’edifici anterior.

Així mateix el paviment del presbiteri reprodueix els nervis de les voltes de l’absis, partint de la posició de la pedra clau.

L’actuació ha comptat amb la col · laboració dels serveis tècnics de la Conselleria de Cultura en l’estudi i identificació de la pedra clau, que es conservava al cementiri d’Ares i va ser trasllada al temple parroquial. El bisbe de la diòcesi va estar acompanyat del rector d’Ares, Mn, Josep Aparici i de sacerdots de les diòcesis de Terol, Castelló i Tortosa.