El benassalenc Cesar Carceller “Rullo” guanya el Concurs de Retalls amb vaques a Vilafranca

660

El passat divendres 2 per la nit, la Penya Taurina organitzava una nit taurina a la Plaça de Bous de Vilafranca, en una nit de temps agradable amb unes 800 persones a les graderies.

Obria plaça el joneguer de l’Escola Taurina de Castelló, Jorge Simon “Rivera” que va mostra bones maneres amb el capot i la muleta.

Després seria el torn del Concurs de Retalladors amb vaques cerrils de les ramaderies com Mari Carmen Camacho, Salvador Domecq i Torrealta. Van participar un total de 16 retalladors, arribant a la final el guanyador Cesar Carceller “Rullo” de Benassal, Javi Vallés de Vall d’Alba que va ser segon, el tercer seria Edgar Senmartí de Benassal i quart Joaquin Gadea “Carajillo” de la Vall d’Uxó.

La nit a la Plaça de Bous va acabar amb la solta d’una vaca per a Ivan Ballester “El Patata”, del Grau de Castelló, que enguany té intenció d’abandonar el món dels concursos. “El Patata” es va poder lluir amb la vaca de Salvador Domecq.

Aquest era el principal atractiu del cap de setmana de la festa de la Penya Taurina de Vilafranca, que també ha comptat amb una vesprada de vaques de German Vidal de Cabanes, un bou cerril de Fermin Bohórquez i actuacions a la carpa que s’ha montat junt a la Plaça de Bous.