El Barri de Sant Joan de Morella celebra este cap de setmana la seua festivitat

535
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Després de no haver-se pogut celebrar els darrers dos anys a causa de la pandèmia, el barri de Sant Joan de Morella torna a celebrar el proper dissabte les seues festes populars en honor al sant que dóna nom al barri. Aquestes celebracions tenen lloc a la placeta de l’Església del mateix sant i són les úniques festes de barri que es mantenen a Morella, després de més de quatre dècades.
Les festes de Sant Joan, organitzades amb col·laboració i germanor pels propis veïns del barri, començaran el dissabte a les 11.30 h amb una xocolatada per a tots els assistents, els quals prendran forces per començar tots els treballs organitzatius. Sobre les 13 h. Una cercavila dels ‘gaiteros’ omplirà de música tradicional els carrers, al llarg del qual se farà un acapte per sufragar la festa.

Ja per la vesprada els protagonistes seran tots els xiquets i xiquetes que vulguen assistir els quals comptaran amb tot un seguit de jocs infantils a partir de les 18 h. A les 20.15 h. tindrà lloc l’homenatge al sant patró del barri amb una Missa i un Rosari pels carrers del veïnat.

Els actes més lúdics i festius començaran a les 22.30 amb un sopar popular a la placeta del Bisbe Martí que precedirà a la revetlla popular que estarà amenitzada per l’orquestra Dakar. L’alta participació sempre ha estat la nota més destacada d’aquesta celebració santjoanera morellana i com les nits per Sant Joan solen ser llargues, l’organització ho té tot previst per a que no fallen les forces: tots els assistents gaudiran a la matinada d’una suculenta torrada de xoriços i panxeta que, a ben segur, seran la delícia un any més de tots els assistents.

La gent del barri de Sant Joan de Morella està molt il·lusionada enguany al poder recuperar aquesta festa tant entranyable per a ells i que organitzen sempre amb tanta animació, és per això que inviten a participar i gaudir de la mateixa a la resta de la gent de Morella i a tots els visitants que s’hi acosten.