El balneari de Benassal arranca la temporada de sis mesos amb previsió de rècord de pernoctacions

478
El balneari de Benassal arranca la temporada de sis mesos amb previsió de rècord de pernoctacions

El balneari de Benassal obri hui les seues portes al públic amb previsió de rècord d’usuaris per a aquesta temporada, que amplia a sis mesos per a satisfer l’alta demanda i dinamitzar l’ocupació i l’economia local fora de l’època estival. Fins hui hi ha reservades ja 3.500 pernoctacions més que l’any passat i es preveu superar les 13.000 pernoctacions durant tota la temporada. Els mesos de juliol i agost freguen el 100% d’ocupació, amb llista d’espera habilitada.

Segons els dirigents del Centre Termal, “hem treballat a nivell empresarial i al costat de les administracions per a poder ampliar l’oferta i oferir un servei competitiu durant més mesos de l’any. Apostem per Benassal, pel seu potencial turístic i volem continuar creixent any a any”.

Tant és així que aquest primer mes el Centre ja ha venut pràcticament el 100% de les places gràcies al programa de viatges de la Diputació Castelló Sènior, que en aquesta primera fase comprén l’arribada de tres grups de 100 persones del 25 de maig al 15 de juny. Després, es reprendrà a la fi de setembre. A més, cal sumar els tractaments de salut de particulars, que augmenten any a any, i altres programes socials i viatges de grup.

Font de riquesa i ocupació
Cal ressaltar que l’empresa ofereix treball directe a més de 25 persones de Benassal i la comarca, entre el Centre Termal i l’hotel associat, i altres desenes d’ocupació indirecta. “El nostre objectiu és ajudar a consolidar Benassal com un referent de turisme de salut a l’interior de Castelló i generar riquesa en l’economia comarcal, ja que els milers d’usuaris que passen pel balneari consumeixen i compren en el municipi”, apunten des de la direcció del Balneari. Així mateix, l’empresa vol tancar acords amb empresaris locals i comarcals a través d’una política de descomptes per als seus clients.

Millora de serveis
Com a novetat, l’empresa ha reforçat i millorat els serveis amb la incorporació d’una doctora resident, amb més de 20 anys d’experiència en medicina termal, durant 15 dies al mes perquè els clients tinguen un millor seguiment mèdic. A més, s’ha contractat personal multidisciplinari per a prestar serveis com quiromassatge, pilates, aquagym o ioga. I quant a la carta de serveis també s’ha ampliat amb tractaments nous com l’experiència aquàtica Watsu.

L’empresa també ha manifestat que en el cas que es compliren les expectatives previstes s’ampliarà l’horari d’obertura del Centre Termal per a atendre les reserves que es produïren.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA