El ball, els maquis i el bureo són els protagonistes d’aquest cap de setmana a Vilafranca

150
PUBLICITAT

Ja a mitjan juny, l’agenda d’activitats d’aquest mes continua activa, de manera que no hi ha ningun cap de setmana sense diversió. Aquest, el festival de ball, la marxa en homenatge als maquis, el bureo i l’associació de Pensionistes i Jubilats, seran els encarregats de fer gaudir al poble.

Avui, divendres, s’iniciarà el cap de setmana amb el Festival de Funky d’Esport i Diversió a la Casa de la Cultura, l’espectacle ‘Cosmic Funk Odyssey. Ballant entre les estrelles’ mostrarà, aquesta vesprada, tot allò que han aprés els i les alumnes a les classes de funky d’aquest curs.

El dissabte 17, el protagonisme recaurà en l’Associació cultural “Bureo” Vilafranca, que amb un taller de jota vilafranquina, una trobada de músics i balladors i balladores, un dinar i un “bureo” popular, aportarà un to tradicional a aquest cap de setmana.

També, el diumenge es portarà a terme la Festa anual de socis i sòcies de l’Associació de Pensionistes i Jubilats Francolí. Ací, els membres podran gaudir d’una Missa amb el grup de Rondalla i Ball de Vilafranca, d’una ronda fins a la residència, d’un concert i ball de jota i bureo, i d’un dinar de germanor al Parador.

A més, durant tot el cap de setmana es portarà a terme la XXVI Marxa homenatge als maquis, sent la primera vegada que se celebra fora de Catalunya. Amb rutes, dinars, taules rodones i concerts, l’Alberg La Parreta s’omplirà d’història i de coneixements sobre les muntanyes del voltant.