El Arrebato protagonista de Emboladores B&I de Benassal el 28 de març

116
Cartell de la festa de Emboladores B&I
Cartell de la festa de Emboladores B&I

La gran festa anual de Emboladores B&I tindrà lloc a Benassal el pròxim 28 de març amb un gran protagonista: el concert de El Arrebato.

Així les coses, a les 11h hi haurà una entrada infantil amb carretons per als més xicotets. A les 12h “bou capllaçat” de Fernando Mansilla. A continuació, vaques de la mateixa ramaderia. Ja a la vesprada, a les 16.30h hi haurà un desafiament ramader entre Benavent i La Paloma. Hi haurà vaques i un bou embolat per ramaderia. El ‘tardeo’ amb Rumba 13 arribarà a les 17.30h i a les 18h es provarà un bou de Sobral. Seguidament nou desafiament ramader. Els emboladors de les quadrilles Emboladores Mosqueruela – Linares i Emboladors Benassal s’encarregaran de embolar els dos bous de La Paloma i Benavent. A les 22.30h s’embolarà el bou de Sobral.

La música al pavelló municipal començarà a les 23h amb l’actuació de Patxi Ojana. El gran concert de El Arrebato serà a les 00.30h. La festa s’allargarà fins a altes hores de la matinada amb l’orquestra The Luxe i la macrodiscomòbil The End.