El 98,07% dels examinats a l’UJI en la convocatòria ordinària de les PAU supera les proves

568
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Universitat Jaume I de Castelló

El 98,07% de l’estudiantat que s’ha presentat en la convocatòria ordinària de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) celebrades del 8 al 10 de juny de 2021 en la Universitat Jaume I de Castelló ha obtingut el resultat d’apte.

Dels 2.490 alumnes que s’han presentat a les proves en la fase obligatòria, 2.442 han aprovat en aquesta convocatòria. El percentatge d’aprovats és major respecte de la convocatoria ordinària de juliol de l’any passat en la que va aprovar el 97,24% dels presentats.

Pel que fa a les notes, la mitjana en aquesta ocasió ha sigut de 6,78, més alta que la de l’any anterior que va ser de 6,67. Tant la nota de PAU més alta (9,91) com la nota de la NAU més alta (9,964) corresponen al mateix estudiant, un alumne de l’IES Ximén d’Urrea.

La convocatòria extraordinària de les proves d’accés a la universitat es realitzarà del 6 al 8 de juliol.

El termini de preinscripció per accedir a la universitat, tant per l’estudiant que ha aprovat en la convocatòria ordinària com el que ho faça en l’extraordinària, s’inicia dilluns 21 de juny i finalitza el 9 de juliol a les 14 hores. La sol·licitud de la preinscripció s’ha de formalitzar per Internet a l’adreça http://www.preinscripcion.gva.es o a la pàgina web de la Universitat Jaume I, a l’adreça http://www.uji.es.

L’estudiantat aprovat a les PAU coneixerà els resultats de la preinscripció via web el pròxim 16 de juliol a partir de les 13 hores.

L’estudiantat disposa de tota la informació dels tràmits necessaris per a dur a terme els processos d’accés, preinscripció i matrícula al portal web nouestudiantat.uji.es/nuevoestudiantado.uji.es.