El 9 d’abril Forcall acollirà el tercer Pro Aplec

593
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Aplec dels Ports Forcall 2020

La celebració comptarà amb un sopar de germanor i nit de festa, que es complementarà amb una actuació especial amb Rural Comedy. A més, el 42é Aplec dels Ports ha iniciat la venda de targetes per a jugar a l’Euromillón

L’Aplec dels Ports 2020 segueix en marxa i la següent cita ja està programada. Serà la tercera festa Pro Aplec que tindrà lloc el 9 d’abril a Forcall. La jornada oferirà música i humor aplequer i servirà per a presentar el cartell guanyador que es convertirà en la imatge representativa del 42é Aplec dels Ports.

El sopar seguirà el mateix mètode del primer pro aplec i en unes setmanes s’obriran els formularis per poder apuntar-se i demanar els entrepans.

Després del sopar, per a continuar fent aplec, hi haurà una actuació especial interpretada per Rural Comedy. Per a tancar la nit, la Kinky Band i DJ BarrakETA posaran el toc musical.

A més, durant el descans es descobrirà el disseny guanyador del concurs de cartells d’enguany el qual serà la senya d’identitat de la 42a edició de la festa comarcal.

El concurs ha estat obert des del novembre fins a finals de gener i durant aquests mesos s’han rebut més de 50 propostes de cartell, és per això que l’organització vol agrair a tots els participants la seua dedicació.

Finalment, convidem a tota la gent dels Ports i els voltants a gaudir d’un inici de la Setmana Santa amb moments de festa i retrobament aplequer. Targetes euromillón aplequer L’Aplec dels Ports ha elaborat, com ja van fer l’any passat a l’Aplec d’Herbers, unes targetes de loteria per a jugar a l’Euromillón.

Aquestes targetes tenen un preu de 10 € i estan disponibles a diferents establiments de la comarca.

A Forcall, en podeu trobar al Forn Mari Carmen, a la Carnisseria Vicente, al Bar La Volta de Guarch, a l’Estanc Consue, a l’Estanc Paco, a la Carnisseria Rossamelia, al Bar Els Ports, al Bar Ca Costa, al Supermercat Fermin, al Mesón de la Vila i a Teixits Cervera.

Pel que fa a la Todolella, estan a l’Hostal El Guerrer, mentre que a Morella n’hi ha a l’Estanc Mestre i al Bar Xuso. A Portell, a l’Hotel Portell i a la panaderia i tenda Enriqueta Roda. Si en busqueu a Cinctorres, al Bar de baix i al Forn El Pou.

També en trobareu a la tenda de Sorita. Des de Vilafranca, a l’Oficina de Turisme i al Bar Avenida. També en tenen a Olocau del Rey, al Mesón del Rey. Pel que fa a la Mata, podeu anar al Mesón El Forn i a la tenda de Lola. Finalment, a Villores estan al Gallo bar.

A banda d’aquests punts de venda també es poden adquirir preguntant a qualsevol membre de l’organització del 42é Aplec dels Ports.