El 5 de juny, Festa per la Llengua de les Comarques Nord de Castelló a Benassal

1124
PUBLICITAT
Nota de premsa de Maestrat Viu

Benassal acollirà la celebració de la Festa per la Llengua el proper diumenge 5 de juny. Una comissió formada per representants de la secció de secundària, del centre escolar, de l’AMPA, de l’Ajuntament, d’Escola Valenciana, de Maestrat Viu i d’altres associacions locals treballa des de desembre passat per organitzar la Festa per la Llengua.

Són tres els eixos escollits per a treballar, l’aposta per l’escola pública, escola en valencià i escola rural. A banda de reivindicar la nostra llengua, es vol recordar la importància de l’escola rural com a element vertebrador del territori, especialment en els municipis més menuts.

El primer que s’ha fet és convocar un concurs de dibuix adreçat a l’alumnat de Primària de Benassal i Culla i un altre de logotips per als de Secundària per il·lustrar la portada del programa de la Festa per la Llengua.

Les activitats prèvies es desenvoluparan al llarg del mes de maig, a hores d’ara encara no estan totes tancades però es preveu poder oferir algun que altre concert de música en valencià, una caminada a l’escoleta del Canto, diverses xerrades, cinema i activitats per als més menuts. La jornada del diumenge 5 de juny també comptarà amb una àmplia programació que aviat us contarem.