El 31è Aplec de Jubilats d’Albocàsser obri inscripcions per al 6 de juliol

72
PUBLICITAT

La jornada inclou missa, dinar i ball a la capital de l’Alt Maestrat

La Mancomunitat de l’Alt Maestrat ha tancat la programació del 31è Aplec de Jubilats, que se celebrarà a Albocàsser el dissabte 6 de juliol. El cost de la inscripció és de 35 anys i permet la participació en totes les activitats previstes a la jornada festiva en la capital de la comarca.

Les persones interessades poden reservar la seua plaça en l’associació de jubilats fins al 8 de juny. Així, podrán participar junt a la resta dels majors de la comarca en una programació que arrancarà a les 11 hores i continuarà després de dinar per tal de compartir una jornada de germanor.

D’aquesta forma, l’Aplec començarà al Llar de Jubilats del Pla la Font amb la recepció de totes les persones inscrites. A continuació, l’església parroquial d’Albocàsser celebrarà la missa de costum i, ja a les 14 hores, l’activitat es traslladarà al Prigo de Catí per a compartir el tradicional dinar de germanor. La programació inclou ball amb Ismael després de dinar com a colofó a una jornada on els majors serán els protagonistes.