El 25 de febrer es tanquen les candidatures dels premis “Dona Coratge” d’Albocàsser

534
PUBLICITAT

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Albocàsser ha convocat la primera edició dels premis “Dona Coratge” en els quals es busca premiar a persones i col·lectius per la seua labor per a aconseguir una societat igualitària, sense diferències entre gèneres i sense violència. Així, s’entregaran els següents premis per a reconéixer la contribució i el foment a la igualtat d’oportunitats de les dones a una persona, entitat o empresa: Bocassina Coratge –destinat a persones, entitats o empreses d’Albocàsser-; Maestratenca Coratge –qui opte a la candidatura podrà ser de qualsevol punt de la Comarca del Maestrat- i Valenciana Coratge –al qual podrà postular qualsevol persona, entitat o empresa de la Comunitat Valenciana-.

A més, s’ha creat el premi cultural Dona Coratge que cada any estarà dedicat a una categoria artística i que, en aquesta edició, es basa en els relats curts. Sota el nom de “Paraules Violeta” es premiarà al millor relat curt amb perspectiva de gènere que continga la paraula “coratge”.

La presentació de propostes i candidatures pot realitzar-se fins al 25 de febrer de 2020. Per a més informació consultar la pàgina web o xarxes socials de l’Ajuntament d’Albocàsser.

Presentació de candidats/candidatures: https://forms.gle/nSmPiWuVamSrJ4a8A

BASES: