El 24 de maig i 8 de setembre festes locals a Vilafranca a 2021

180

El consistori vilafranquí celebrava el dilluns per la vesprada la darrera sessió ordinària del plenari municipal del 2020. Aquesta havia estat posposada una setmana pel pont del mes de desembre i va tenir lloc de nou de forma telemàtica “per adequar-nos a les circumstàncies pandèmiques que afecten actualment el poble”, tal com afirmava l’alcaldessa Silvia Colom.

Entre els punts del dia, s’aprovava per unanimitat el pla municipal contra la violència de gènere, creat gràcies a una subvenció de la Diputació de Castelló. També es van aprovar els dies 24 de maig i 8 de setembre com a festes locals de 2021. Per la seua banda Colom, va fer el repàs a tota l’activitat municipal duta a terme al llarg del mes de novembre. A més, l’edil de cultura Òscar Tena va voler agrair a tota la població vilafranquina i al teixit associatiu per la seua dedicació i participació al llarg de l’any i mig que ha durat la capitalitat cultural. També va incidir en que la cultura és un dels pilars fonamentals de l’ajuntament de Vilafranca i que es continuarà treballant en la mateixa línia fins a final de legislatura.

Tots els grups municipals van aprofitar la sessió plenària per desitjar bones festes i molta salut al municipi i recordar la importància de seguir les mesures restrictives per a aturar l’avançament del virus a la localitat.