El 24 de juny, Nit Romàntica dels Pobles més Bonics del Món a Morella

147

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El dissabte 24 de juny els Pobles més Bonics d’Itàlia, Bèlgica i Espanya celebren conjuntament la Nit Romàntica amb el bes multitudinari a les 12 de la nit
Morella, a més, ha organitzat una marxa senderista, una visita guiada, lectura de poemes i els restaurants ofereixen unes postres especials

Morella celebra aquest dissabte la Nit Romàntica dels Pobles més Bonics del Món. Així, l’ajuntament ha organitzat diferents activitats per a unir-se a l’esdeveniment que compartiran els diferents pobles de l’associació arreu de tot el món. Durant tot el dia es podrà gaudir de la ciutat i d’aquest romàntic encontre a la ciutat. Entre els actes que destaquen durant aquesta nit són el tradicional ball del farolet i el bes multitudinari que compartiran amb la resta de països de l’associació.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “la Nit Romàntica coincideix amb la tradicional nit de Sant Joan, per la qual cosa hem combinat ambdues nits especials perquè la gent gaudisca d’aquesta ciutat”. L’edil ha comentat que “hem organitzat activitats com una visita guiada al poble i una lectura de poemes al Jardí dels Poetes per a tothom que vulga participar”. A més, “la plaça de Sant Joan concentra a la gent del poble en aquesta nit i es realitzarà el tradicional ball del farolet i el bes multitudinari compartit amb els pobles de l’associació de tot el món” ha afegit Jorge.

Agenda de la Nit Romàntica a Morella
Les activitats del dia 24 de juny comencen al matí amb una ruta senderista, la qual parteix a les 9.00 hores des de Sant Miquel i recorre els voltants de Morella amb un recorregut d’una hora i mitja aproximadament. Per a participar, cal inscriure’s a l’Oficina de Turisme de Morella. A la vesprada comencen els actes de la Nit Romàntica amb una visita per la Morella Romàntica i una lectura de poemes al Jardí dels Poetes. Aquesta visita comença a l’ajuntament a les 19.30 hores. Totes aquestes activitats són gratuïtes.

A la nit es celebra la tradicional nit de Sant Joan on es repartirà te amb aiguardent a partir de les 23.30 per a tots els participants del bes multitudinari, que es fa simultàniament a tots els pobles més bonics d’Itàlia, Bèlgica i Espanya, a les 24.00 hores. La festa continuarà durant tota la nit amb la revetlla organitzada pel barri de Sant Joan, amb, entre altres, el tradicional ball del farolet.