El 21 de desembre, segon pro aplec a Forcall

119
Cartell_2nProAplec_Forcall (1)
Cartell_2nProAplec_Forcall (1)

Nota de premsa de l’Aplec dels Ports Forcall 2020

L’organització de l’Aplec dels Ports a Forcall ha preparat una jornada repleta d’activitats per a tots els gustos. Caminada, dinar, tast de vins, sopar, concerts i molt més t’espera el 21 de desembre a Forcall amb la celebració de la segona festa pro aplec.

La 42a edició de l’Aplec dels Ports té una nova cita programada. Serà el 21 de desembre amb el segon pro aplec a Forcall i comptarà amb activitats de tota mena.

Al matí serà el torn dels amants de l’esport i la natura amb una caminada que eixirà del pavelló vell de Forcall i arribarà fins a la Cova dels Maquis. Allà l’historiador i autor del llibre Maquis i Masovers, Raül González Devís, farà una explicació de la cova pels assistents i també hi haurà esmorzar i visita del Roure Monumental, un grandíssim exemplar envoltat de la natura i la fauna de la comarca dels Ports.

Per continuar la germanor i agafar forces després de la ruta, des de l’organització s’ha preparat un dinar amb paella popular elaborada pel restaurant el Faixero de Cinctorres i a la vesprada tots els que vulguen podran fer una visita guiada pel poble amb Mònica Segura sobre “Sant Antoni a Forcall”. A més també es podrà veure el Centre d’Interpretació de la Santantonà, una manera de conèixer i aprofundir en la festa forcallana declarada Bé d’Interès Cultural. A banda d’aquesta activitat, durant la vesprada també està programat un tast de vins de Casa Masas de Mirambel que s’acompanyarà d’un berenar.

A la nit, no descansen les activitats i l’organització de l’Aplec dels Ports a Forcall s’ha agermanat amb l’Associació de l’Espardenya Rock de Forcall per construir conjuntament l’habitual nit de rock que organitza aquesta agrupació forcallana. Primer hi haurà un sopar popular amb llanda de pollastre i verdures al forn i, la festa continuarà amb els grups Apologia, The Skartxos, Extracto de Lúpulo i Insershow que ens faran ballar i vibrar fins altes hores de la matinada. A la pàgina web de l’aplec aplecdelsports.com s’ha obert un formulari per poder apuntar-se fins el dijous 19 de desembre a totes les activitats.

Des de l’Aplec dels Ports a Forcall us animem a participar i a passar una gran jornada aplequera.