El 2 i 3 de juny arriba la festa de la penya taurina de Vilafranca

177

 

El divendres dia 2 i el dissabte 3 de juny la penya taurina de Vilafranca celebrarà la seua festa anual. Divendres a les 22.30h tindrà lloc el concurs de retalladors amb vaques a la plaça de bous. La penya taurina homenatjarà el retallador Iván Ballester “Pota” del Grau de Castelló amb una vaca per a ell sol. Així mateix el noveller Jorge Rivera bregarà en solitari un vedell de la ramaderia de Germán Vidal.

A continuació a la carpa actuarà el grup Ojana Flamenco Pop. Després arribarà la discomòbil Bandalay XXL i per finalitzar la nit actuarà el DJ Raúl Platero.

El dissabte dia 3 a partir de les 17h s’iniciarà la vesprada taurina amb bous de la ramaderia de Germán Vidal de Cabanes. A continuació es donarà solta a les vaques del concurs i vedells.

A les 19h tindrà lloc l’exhibició del bou Leñador nº 56 de la ramaderia de Fermín Bohorquez, adquirit a la finca de Germán Vidal de Cabanes. A continuació s’embolarà una vaca del concurs. Tot seguit tindrà lloc l’embolada del bou. La nit finalitzarà amb l’actuació de l’orquestra Tucán i la discoteca mòbil Bandalay XXL a la carpa. Tots els actes es desenvoluparan a la plaça de bous.