El 2 d’agost Morella organitza una jornada dedicada als gegants

282
Gegants a Morella,2 d'agost
Gegants a Morella,2 d'agost
Gegants a Morella,2 d’agost

-Nota de premsa-

Morella està ultimant tota la programació per al mes d’agost, que comptarà amb més de 150 activitats dirigides a tots els públics. Com és habitual, el programa començarà amb la Setmana de la Joventut el pròxim dia 1 d’agost. Una de les principals novetats d’aquesta, serà la gran festa que s’ha organitzat amb els gegants de la ciutat, en la qual es donaran a conèixer els noms dels gegants. Cal recordar que s’està duent a terme una iniciativa per posar noms a aquests elements de la ciutat que està comptant amb una gran participació.

La regidora de tradicions, Malú Blasco, ha agraït als veïns i veïnes el gran nombre de propostes rebudes per posar nom als gegants i explica que aquests “són símbols de la ciutat amb compten amb una gran admiració entre el públic, especialment entre els més menuts, ja que queden impressionats per les seves dimensions”. Tant és així que molts xiquets entren cada dia al hall de l’ajuntament de Morella per veure aquestes figures. Per això, Blasco afirma que “pensem que és una bona idea el fer una festa amb els gegants dirigida al públic infantil i fer-los els protagonistes d’aquesta iniciativa”. Cal recordar que la regidora i l’alcalde de Morella van visitar els diferents centres educatius fa unes setmanes, per entregar els fulls als xiquets per poder participar en el concurs. Aquestes es podrán entregar a les oficines municipals fins a la setmana.

Els actes del dia 2 d’agost començaran a les 12 hores, amb una cercavila dels gegants des de la plaça de l’Ajuntament fins a la Plaça Colom. En aquest punt, es realitzarà una gran festa dirigida al públic infantil i es revelaran els noms que tindran els gegants.